Nyt undervisningshæfte: Flygtningene og Europa32 siderKlassesæt (30 stk.):600 kr.

Nyt undervisningshæfte:
Flygtningene og Europa
32 sider
Klassesæt (30 stk.):
600 kr.

15.10.2015


RÆSON har netop lanceret en serie af undervisningshæfter, der er målrettet undervisningen i samfundsfag på bl.a. ungdomsuddannelser og videregående uddannelser. Det første hæfte, “Grækenland vs. Europa”, udkom i august og nu udgiver vi hæfte nr.2: “Flygtningene og Europa”. Formatet er uændret: 32 sider med udvalgte artikler og interviews.

Hæftet indledes af en grundig introduktion til emnet, der skitserer de seneste måneders dramatiske begivenheder samt debattens hovedspørgsmål; desuden introducerer vi her en række centrale begreber og fakta. Herefter samles interviews (med udenrigsminister Kristian Jensen (V), forskningschef ved Institut for Menneskerettigheder Thomas Gammeltoft-Hansen, generalsekretær for Dansk Flygtningehjælp Andreas Kamm samt kommentator Kasper Støvring) samt kommentarer af bl.a. Stine Bosse (“Kære Inger Støjberg”, der er den mest læste artikel på RÆSONs site siden grundlæggelsen i 2002), Rasmus Jarlov (K), Trine Mach og migrationsforskeren Martin Lemberg-Pedersen. Alle tekster indledes af et kortfattet resumé samt en introduktion til forfatteren.

Prisen for hæfterne i serien er altid den samme: 600 kr. for et klassesæt med 30 eksemplarer, inklusiv porto og ekspedition. Klassessættet giver også adgang til en digital artikelsamling (PDF) med supplerende artikler fra sitet. Har man brug for flere trykte eksemplarer, kan disse bestilles til 20 kr./stykket. (Bemærk: Hæftet sælges KUN i klassesæt – vi sælger ikke enkelteksemplarer)

Se mere om andre muligheder for at bruge RÆSON i undervisningen her. For alle spørgsmål og bestillinger skriv direkte til: ordre@raeson.dkSpørgsmål? Kontakt os på: ordre@raeson.dk