RÆSON LIVE: Arrangementer over hele landet, hele året


RÆSON laver et stort og voksende antal arrangementer over hele landet, året rundt. På vej:

RÆSON AFTEN. Vores faste fyraftensformat for foredrag og -debatter finder sted på Vartov, lige ved Københavns Rådhus hverdagseftermiddage fra 17-18.30. I foråret 2019 kan du bl.a. opleve:
– Peter Viggo Jacobsen, seniorforsker
– Mikkel Vedby Rasmussen, professor
– Ove Kaj Pedersen, professor, manden bag “Konkurrencestaten”
3 mod 1: Morten Østergaard (R) udfordres af Niels Jespersen, Laura Lindahl (LA) og Chris Bjerknæs (DF)
Se mere om sæsonprogrammet her

VIDENSFESTIVAL 2019: LØRDAG 2. MARTS. Udsolgt år efter år – 2018-udgaven, der fandt sted i marts, blev udsolgt i november(!) I 2019 flytter arrangementet til Musikkonservatoriets (tidligere Radiohusets) koncertsal. Oplev bl.a.:
– Katrine Wiedemann, teaterinstruktør
– Emma Holten, redaktør
– Jesper Tynell, journalist
– Phie Ambo, filminstruktør
– Vincent Hendricks, professor
– Kristina Stoltz, forfatter
– Lone Frank, journalist
– Peter Øvig Knudsen, journalist og forfatter
– Clement Kjersgaard, ordstyrer+programansvarlig
Billet til hele dagen (10-21) som altid: 495 kr.

SALON – RÆSON PÅ DET KONGELIGE. I 2019 fortsætter vores samarbejde med Det Kongelige Teater, hvor vi en række fredage omdanner foyeren i Skuespilhuset til en arena for debat (altid fra 16.30-18.00). Der er altid gratis adgang. På programmet bl.a.:
– Fredag 1. februar: Hvor er Danmark på vej hen? Ræson og Det Kongelige Teater stiller dét spørgsmål til folketingskandidat og Europaparlamentariker Morten Messerschmidt, debattør og fhv. toprådgiver Noa Redington, analytiker hos CEPOS Mia Amalie Holstein samt medlem af Folketinget Pelle Dragsted. Hver af de fire holder et lynforedrag – efterfulgt af debat på scenen og med salen
– Fredag 8. marts: Spørg Margrethe Vestager
Se mere på Facebook

LAV ET ARRANGEMENT MED RÆSON: I september 2017 stod vi bag en tre-dages “Demokratifestival” med Frederikshavn Bibliotek og i september 2018 bag arrangementet “Fremtidens skole” med bl.a. Merete Riisager, formand for Danmarks lærerforening Anders Bondo Christensen, formand for Frie Skolers Lærerforening Uffe Rostrup, rektor Stefan Hermann, formand for BUPL Elisa Bergmann og direktør for Nationalmusset Rane Willerslev. Desuden laver RÆSON hvert år et stort antal små og store arrangementer på uddannelsesinstitutioner over hele landet. Det gælder alt fra et enkelt foredrag til konferencer over én og to undervisningsdage. I 2017 stod vi således for større arrangementer på Rysensteen Gymnasium, Silkeborg Gymnasium, Slagelse Gymnasium og Lyngby Gymnasium, i 2018 har vi blandt andet lavet demokrati-dage med Næstved Gymnasium og Frederiksberg Gymnnasium. For at høre mere om mulighederne for at lave et arrangement med os, kontakt os på: redaktionen@raeson.dk