Kampen om magten: “En meget berigende politisk bog […] Anbefales til indkøb”

Kampen om magten: “En meget berigende politisk bog […] Anbefales til indkøb”

03.02.2020

.

“En indholdsrig bog, der dygtigt tager USA’s rolle historisk og nutidigt op til analyse […] Det kan være vanskeligt, alene ud fra mediernes udlægning af de mange sager, at forstå den komplekse rolle, USA spiller som supermagt. Dette er en meget berigende politisk bog, der formår at fremlægge komplekse sager i en formidlende og lettilgængelig form” skriver Dansk Bibliotekscenter i deres materialevurdering – og tilføjer: “Anbefales til indkøb”

“Kampen om magten” (2019) fortæller hele landets historie – på 189 sider – fra Republikkens grundlæggelse til det politiske landskab under præsident Trump. Klik for at bestille bogen her (150 kr. – inklusiv både porto og ekspedition).

Niels Bjerre-Poulsen er en af Danmarks mest læste og citerede USA-eksperter. Har du abonnement på bladet, får du her den nye bog til rabatpris: 100 kr. (inkl. porto og ekspedition).

Bogen bygger bl.a. på forfatterens tekst fra RÆSON-bogen “Verdens Magter” (2014, 2017): “Generelt en af de bedste og mest grundige aktuelle globale analyser […] Bør anskaffes i de fleste biblioteker der ønsker aktuel litteratur” – Dansk BiblioteksCenter