ABONNEMENT

RÆSON udkommer fire gange om året på tryk og løbende på nettet.TEGN ABONNEMENT NU:
250 kr./året inkl. porto og ekspedition
– Rabatpris for studerende og pensionister: 200 kr.

RÆSON SOM JULEGAVE: Er modtageren af bladet end anden end dig selv, som først skal have gaven fx 24/12, skal du blot bestille og oprette i eget navn (med din mailadresse mm) og sende os en besked på ordre@raeson.dk med navn, mail og postadresse på den nye modtager. Er modtageren studerende eller pensionist, gælder rabatprisen: 200 kr.

Som abonnent får du:

– De fire trykte numre sendt med posten inden udgivelsen (porto og ekspedition er med i prisen)

– Adgang til alle betalingsartikler på nettet (herunder artikler fra tidligere numre)

– En række ebøger, senest “Velkommen til en verden med tre stormagter” (normalpris: 149 kr.)

– Rabatter og medlemsfordele, herunder gratis adgang til visse arrangementer (herunder i efteråret 2018 et foredrag med RÆSONs udgiver, Clement Kjersgaard, i enten Aarhus eller København – se mere her)

GIV ET RÆSON-ABONNEMENT I GAVE: Du kan selvfølgelig få bladet sendt til den modtager, du ønsker – og hvis vedkommende er studerende eller pensionist, gælder rabatprisen: 200 kr./året (spar 20%).

TEGN ABONNEMENT NU:
250 kr./året inkl. porto og ekspedition
– Rabatpris for studerende og pensionister: 200 kr.

ANMELDERNE OM DET TRYKTE RÆSON:
– “Endnu et vellykket nummer af RÆSON” – Berlingske om RÆSONs trykte udgave
– “Dette nummer af RÆSON kan anbefales […] i mange henseender lige så vellykket, som det er aktuelt” – Kristeligt Dagblad om RÆSONs trykte udgave
– “Wow! […] Her er et politisk kvalitetsmagasin, man bare må have i hænderne. […] Vi taler om et magasin fyldt med indsigtsfulde artikler om tendenser i dansk og international politik, der går i dybden og giver perspektiv på udviklingen. Kort sagt det tætteste, man kan komme på Newsweek, Time og Foreign Policy. Og så trækker det bestemt ikke ned, at det er et nonprofitprojekt, som er uafhængigt af økonomiske og politiske interesser” – Politiken om RÆSONs trykte udgave