Aktuelle bøger fra RÆSON: Om Kina, Trumps USA, Mellemøsten og det globale magtspil

Aktuelle bøger fra RÆSON: Om Kina, Trumps USA, Mellemøsten og det globale magtspil

01.12.2019


RÆSON udgav sin første bog i 2003, og i løbet af 2019 sender vi tre nye titler i butikkerne: “Kina – fortiden, nutiden, fremtiden” ( august), “USA fra Washington til Trump” (november) og “Mellemøsten Nu” (der udkommer i december). I januar 2020 følger bogen “Det nye globale magtspil”.

Om “Mellemøsten Nu”: Bogen samler landets mest indsigtsfulde Mellemøsteksperter, der i flere end 15 analyser giver læseren et komplet overblik over de vigtigste udviklinger, konflikter og dilemmaer i regionen. 349 kr. inkl. porto og ekspedition

Om “Kina – fortiden, nutiden, fremtiden”: “Mange spændende vinkler på den nye stormagt […] oplagt på større biblioteker” skrev Dansk BiblioteksCenter (DBC). Bogen opridser dels landets moderne historie, med hovedvægt på de seneste årtier, og dels diskuterer den Kinas fremtidige rolle i verden. Forfatteren er Camilla Tenna Nørup Sørensen (f.1976), lektor ved Forsvarsakademiet og en af Danmarks ledende Kinaeksperter. Bogen, der bygger videre på forfatterens del af “Verdens Magter”, er på 120 sider og koster 120 kr. Køber du den fra RÆSONs Webbutik er porto og ekspedition med i prisen på de 120 kr. Har du abonnement på RÆSON (og/eller har du tidligere købt bogen “Verdens Magter” eller boggen “Kina i verden”) er prisen i en begrænset lanceringsfase blot 100 kr.

Om “USA – magt og politik fra Washington til Trump”: En af landets mest markante og citerede USA-kendere, Niels Bjerre-Poulsen, er manden bag bogen, der starter med et overblik over landets historie og udvikler sig til et rids af de seneste års dramatiske begivenheder. I sidste del er spørgsmålet – naturligvis: Hvad afgør præsidentvalget i 2020? Bogen, der bygger videre på forfatterens del af “Verdens Magter”, bliver på 150 sider og koster 150 kr. Har du abonnement på RÆSON (og/eller har du tidligere købt bogen “Verdens Magter”) er prisen i en begrænset lanceringsfase blot 100 kr.

Om “Det Nye globale magtspil”: Er USA stadig en supermagt? Hvad vil – og hvad kan – Kina, Rusland og EU på den globale scene? I januar 2020 udgiver RÆSONs Forlag en ny trykt bog, der samler 50 artikler fra magasinet og sitet (350+ sider). Den afløser – og bygger videre på – den succesfulde ebog af samme navn fra juli 2019. Prisen i butikkerne bliver 349 kr. Ifbm. udgivelsen har RÆSONs Forlag et særligt tilbud til abonnenter og læsere, der har købt eller køber en anden af vores bøger i 2019: 249 kr. (du sparer: 100 kr.)

Tidligere bøger bl.a.:

Om “Verdens Magter” lød det: “Generelt en af de bedste og mest grundige aktuelle globale analyser […] Bør anskaffes i de fleste biblioteker der ønsker aktuel litteratur” – Dansk BiblioteksCenter om den første udgave af Verdens Magter i 2014. Se mere om bogen (349 kr.)

Om “Kina og verden” lød det i 2015: “Der findes næppe en så opdateret og hurtig introduktion til Kina, og Kinas rolle i det internationale system. Bogen er anvendelig for både interesserede og studerende […] Formatet er en lille pocketbook, der på 150 sider kommer gennem en utrolig mængde stof” – Dansk BiblioteksCenter (som anbefaler bibliotekerne, hvilke bøger de skal købe) i deres vurdering af “Kina og verden”. Se mere om bogen (79 kr.)