Aktuelle bøger fra RÆSON: Kina, USA, Mellemøsten, Latinamerika og “Verdens Magter”

Aktuelle bøger fra RÆSON: Kina, USA, Mellemøsten, Latinamerika og “Verdens Magter”

02.10.2020

.

RÆSON udgav sin første bog i 2003, og i løbet af 2019 sendte vi tre nye titler i butikkerne: “Kina – fortiden, nutiden, fremtiden”, “USA – kampen om magten fra Washington til Trump” og “Mellemøsten Nu”. I foråret 2021 følger den nye udgave af “Verdens Magter” (3. udgave) og vores nye antologi om Latinamerika:

Om “USA – kampen om magten fra Washington til Trump”: En af landets mest markante og citerede USA-kendere, Niels Bjerre-Poulsen, er manden bag bogen, der starter med et overblik over landets historie og udvikler sig til et rids af de seneste års dramatiske begivenheder. I sidste del er spørgsmålet – naturligvis: Hvad afgør præsidentvalget i 2020? 150 kr. inkl. porto og ekspedition

Om “Verdens Magter”: “Generelt en af de bedste og mest grundige aktuelle globale analyser […] Bør anskaffes i de fleste biblioteker der ønsker aktuel litteratur” – Dansk BiblioteksCenter om den første udgave af Verdens Magter i 2014. Genudgivet i 2017, ny udgave i 2021: Se mere om bogen (349 kr.)

Om “Latinamerika Nu” og “Mellemøsten nu”: Bøgerne giver et komplet overblik over de vigtigste udviklinger, konflikter og dilemmaer i hver region. “Mellemøsten Nu” blev lanceret i 2019 (349 kr. inkl. porto og ekspedition). Ny Latinamerika-antologi på vej i 2021 med kapitler af 14 eksperter (349 kr. inkl. porto og ekspedition).

Om “Kina – fortiden, nutiden, fremtiden”: “Mange spændende vinkler på den nye stormagt […] oplagt på større biblioteker” skrev Dansk BiblioteksCenter (DBC). Bogen opridser landets moderne historie, med hovedvægt på de seneste årtier, og diskuterer landets fremtidige rolle i verden. Camilla Tenna Nørup Sørensen (f.1976) er lektor ved Forsvarsakademiet og en af Danmarks ledende Kinaeksperter. 120 kr. inkl. porto og ekspedition / PT. UDSOLGT