Nyhed fra RÆSON med premiere i oktober: Oplev Vidensfestival hele året – på nettet

Nyhed fra RÆSON med premiere i oktober: Oplev Vidensfestival hele året – på nettet

12.09.2020

.

“Fantastisk arrangement med et overflødighedshorn af viden engagement og super spændende foredragsholdere. Min første Vidensfestival hos Ræson, men bestemt ikke den sidste. Oplevelsen var intet mindre end formidabel” skrev Karl-Henrik Baum på Facebook efter 2018-udgaven

På grund af corona har vi nu truffet en beslutning om at flytte 2020-udgaven af Vidensfestival til lørdag 4. september (10-17.30 i Imperial Bio). Før flytningen var festivalen udsolgt – selvom salen rummer 1000 pladser – nu har vi igen nogle pladser til salg (495 kr.).

Og: I oktober lancerer vi – ikke i stedet, men som permanent supplement: En helt ny online tjeneste, som vi har brugt den seneste tid på at forberede. Konceptet er simpelt: Over et år får brugerne adgang til at streame ikke mindre end 40 helt nye foredrag & samtaler med landets bedste foredragsholdere (se de første navne nedenfor), der produceres direkte til denne tjeneste og offentliggøres løbende. Introduktionsprisen for første år er 299 kr. (og gælder for én husstand).

Har man købt – eller køber man nu – billet til den fysiske udgave i 2020/2021, får man første år af netudgaven helt gratis og automatisk.

På vores nye tjeneste medvirker i det første år bl.a. (i nye foredrag og interviews produceret til dette formål):
Maria Helleberg, forfatter
Søren Ulrik Thomsen, digter
Katrine Frøkjær, lektor
Lene Tanggaard, rektor
Birgithe Kosovic, forfatter
Vincent Hendricks, professor
Imran Rashid, læge
Jeanette Varberg, museumsinspektør
Jesper Tynell, journalist

Tegn abonnement nu til introduktionspris (299) og vær med fra starten

Arrangementet blev grundlagt i 2012. Alle medvirker gratis – hele indtægten går til RÆSON (og uden den ville magasinet slet ikke kunne eksistere i sin nuværende form). Har du købt billet til 2020? Så er den allerede automatisk flyttet til 2021 – og du modtager log-in-oplysninger til netudgaven, når den lanceres. Spørgsmål? Skriv til os på ordre@raeson.dk