Søren Pind: “Man har overladt den overordnede politiske styring til Finansministeriet. Derfor står vi i dag med et udenrigsministerium, som størrelsesmæssigt ikke passer til et skandinavisk land.  I virkeligheden tror jeg, at man efter Finansministeriets mening lige så godt kunne have haft en telefonsvarer i Udenrigsministeriet”

Søren Pind: “Man har overladt den overordnede politiske styring til Finansministeriet. Derfor står vi i dag med et udenrigsministerium, som størrelsesmæssigt ikke passer til et skandinavisk land. I virkeligheden tror jeg, at man efter Finansministeriets mening lige så godt kunne have haft en telefonsvarer i Udenrigsministeriet”

02.07.2020

.

“Statsministeren kan altid få de penge, statsministeren har brug for, hvorimod Finansministeriet klipper en hæl og skærer en tå i de øvrige ministerier. Jeg vil have en stat, hvor de enkelte fagministres ansvarsområde respekteres i højere grad, hvor de i højere grad bliver stillet til ansvar, og hvor det ikke er Finansministeriet eller for den […]


For at læse hele artiklen kan du købe adgang her.

Login