Bliv en del af RÆSON

Bliv en del af RÆSON

09.06.2023

.

RÆSON SØGER: Interviewere, skribenter, redaktører m.fl.

Bag RÆSON står et omfattende netværk af freelanceskribenter (herunder eksperter og journalister). Til magasinet bidrager også studerende og nyuddannede (fx på fag som statskundskab, økonomi, filosofi, historie eller journalistik), der typisk overvejer en karriere i mediebranchen.

Du vil indgå i en redaktion, hvor vores faste redaktionsmøder – der finder sted hver anden uge på RÆSONs kontor i København – er et centralt samlingspunkt for inspiration og idéudvikling. Men: Meget af den daglige redaktionelle proces foregår online, så det er ikke et krav at være i eller tæt på København.

Som freelancer hos RÆSON er det fleksibelt, hvor meget man bidrager med. Opgaverne spænder fra interviews (både danske og udenlandske) til redaktøropgaver (herunder at igangsætte, læse og redigere artikler) og idéudvikling. Man er en del af den daglige beslutningsproces, og altid i tæt dialog med chefredaktionen, når man løser en opgave. Nogle opgaver er ulønnede, mens større opgaver over længere perioder indebærer honorar.

CV sendes til redaktionen@raeson.dk.

Ansøgninger modtages løbende. ■