Lav et arrangement med RÆSON: Kommunalvalget 2013

Lav et arrangement med RÆSON: Kommunalvalget 2013

06.04.2013

.

Forud for folketingsvalget i 2011 lavede RÆSON en række debatarrangementer under navnet VALGKARAVANEN. Det gør vi igen til efteråret. For hvordan vil landets borgmestre møde de massive økonomiske og politiske udfordringer i årene, der kommer?

Institutioner og foreninger kan i månederne frem til kommunalvalget lave arrangementer om valget i samarbejde med RÆSON – lige fra en duel mellem fx to ledende borgmesterkandidater til et panel, hvor alle partier er repræsenteret. Arrangementerne vil både kunne handle om den brede politiske dagsorden og om udvalgte emner som fx: uddannelse, vækst og velfærd.

På fx højskoler, professionsuddannelser, handelsskoler og gymnasier kan et arrangement kobles til et forberedelsesforløb, hvor de studerende i ugerne inden arbejder med temaer, dilemmaer m.v. på baggrund af materiale fra RÆSON.

Hvert år står RÆSON bag en lang række forskellige arrangementer landet over: fra foredrag og workshops til hel- og halvdagsarrangementer. Alene i efteråret 2013 samarbejder vi med bl.a.: Rødding Højskole (“Røddingdøgnet”), Rysensteen Gymnasium (“Global Citizenship”), Silkeborg Gymnasium (“2 dage om politik”), Ørestad Gymnasium (“Medier i en nytid”) og erhvervsnetværket Junior Chamber International (“Er Danmark klar til fremtiden?”).

Kontakt os og hør om mulighederne – skriv til: redaktionen@raeson.dk

ILLUSTRATION: RÆSONs ÅRSDAG 2012 på Københavns Universitet. Marianne Jelved, Jens Rohde, Bo Lidegaard, Anders Samuelsen, Morten Messerschmidt m.fl. i debat om Euroen, modereret af Clement Kjersgaard, udgiver af RÆSON