I butikkerne nu:Mellemøsten i krig264 siderAbonnentpris: 129 inkl. porto og ekspedition

I butikkerne nu:
Mellemøsten i krig
264 sider
Abonnentpris: 129 inkl. porto og ekspedition

24.11.2014

.

Nu udgiver RÆSON bogen “Mellemøsten i krig”, der samler en serie helt aktuelle interviews og analyser fra magasinet om baggrunden for konflikterne i regionen – af og med bl.a. Naser
Khader, Herbert Pundik, Mogens Lykketoft, Martin Lidegaard, Per Stig Møller, Jan Øberg, Lars Erslev Andersen, Helle Malmvig, Søren K. Villemoes, Jens Nauntofte, Jakob Engel-Schmidt m.fl.

Pris: 179 kr.
Abonnnentpris kun: 129 kr.

TILBUD: Køb bogen sammen med “Mellemøstens Nye Verden”, som RÆSON udgav sidste år (samlet normalpris for begge bøger: 428 kr.)
Samlet pris: 300 kr. (spar 128 kr.)
Samlet pris for abonnenter kun: 250 kr. (spar 178 kr.)

Bemærk: Priserne er – som altid i RÆSONs webshop – inklusiv porto og ekspedition.

Weekendavisen om “Mellemøstens Nye Verden”:
“Det er en fornøjelse at læse samtlige 14 bidrag i denne bog. Sikke en masse dygtige, ikke mindst yngre Mellemøsten-forskere, vi har i Danmark, og som de dog kan skrive! Levende, klart, sobert, nøgternt, vidende og med analytisk overblik – det gælder alle 14 tekster. Opgaven, redaktørerne har stillet skribenterne, er ellers vanskelig nok: at få hold på de politiske forandringer i de arabiske lande og Israel/Palæstina og analysere konsekvenserne. Heraf bogens titel, som er yderst velvalgt, og heraf også den nødvendige inddragelse af analyser af udviklingen i Iran, Pakistan, Afghanistan og Mali” (Pernille Bramming, “Forskerguide til Mellemøsten”)

mk_cover-337x620-1