Ny bog: Mellemøsten i krig179 kr. inkl. forsendelse(abonnentpris: 129)

Ny bog: Mellemøsten i krig
179 kr. inkl. forsendelse
(abonnentpris: 129)

06.10.2014

.

Fredag 28. november udgiver RÆSON bogen “Mellemøsten i krig”, der samler en serie helt aktuelle interviews og analyser fra magasinet om baggrunden for konflikterne i regionen – af og med bl.a. Naser Khader, Herbert Pundik, Jan Øberg, Lars Erslev Andersen, Jens Nauntofte, Jakob Engel-Schmidt m.fl. Detaljer om indholdet offentliggøres løbende (bemærk: den ovenfor viste forside er kun en kladde).

Bestil bogen allerede nu og få den med posten inden udgivelsen:

Pris: 179 kr.
Abonnnentpris kun: 129 kr.

TILBUD: Køb bogen sammen med “Mellemøstens Nye Verden”, som RÆSON udgav sidste år (samlet normalpris for begge bøger: 428 kr.)
Samlet pris: 300 kr. (spar 128 kr.)
Samlet pris for abonnenter kun: 250 kr. (spar 178 kr.)

Bemærk: Priserne er – som altid i RÆSONs webshop – inklusiv porto og ekspedition.

Weekendavisen om “Mellemøstens Nye Verden”:
“Det er en fornøjelse at læse samtlige 14 bidrag i denne bog. Sikke en masse dygtige, ikke mindst yngre Mellemøsten-forskere, vi har i Danmark, og som de dog kan skrive! Levende, klart, sobert, nøgternt, vidende og med analytisk overblik – det gælder alle 14 tekster. Opgaven, redaktørerne har stillet skribenterne, er ellers vanskelig nok: at få hold på de politiske forandringer i de arabiske lande og Israel/Palæstina og analysere konsekvenserne. Heraf bogens titel, som er yderst velvalgt, og heraf også den nødvendige inddragelse af analyser af udviklingen i Iran, Pakistan, Afghanistan og Mali” (Pernille Bramming, “Forskerguide til Mellemøsten”)ILLUSTRATION: JEDDAH, SAUDI-ARABIEN 12. SEPTEMBER 2014. USA’s udenrigsminister John Kerry før sin afrejse fra den kongelige terminal i King Abdulaziz International Airport [foto: State Department]