Ny ebog fra RÆSON – udkommer i dag:Nye regler i dansk politik237 sider, 189 kr., gratis for abonnenter

Ny ebog fra RÆSON – udkommer i dag:
Nye regler i dansk politik
237 sider, 189 kr., gratis for abonnenter

12.06.2014

.

Hvordan har dansk politik forandret sig – fra årene med Anders Fogh Rasmussen til idag?

Nu udgiver RÆSON ebogen “Nye Regler I Dansk Politik”, der samler analyser og interviews fra seks meget dramatiske år på Christiansborg. Den første artikel i bogen er fra 2008, den seneste er få dage gammel. I webbutikken er løssalgsprisen 189,- men som det er tilfældet med de tidligere ebøger i denne serie er også denne helt gratis tilgængelig for vores abonnenter, som kan downloade den her. Som abonnent får man iøvrigt også adgang til vores nye serie af kortere artikelsamlinger med aktuelle temaer, hvor den første – om krigen i Syrien – netop er lanceret.

Det var på forsiden af RÆSON, at Bjarne Corydon sidste år fastslog “Det er afgjort forkert at betragte Socialdemokraterne som et venstrefløjsparti” – og det var på forsiden af RÆSON, at Kristian Thulesen Dahl i marts lovede: “Venstre kommer til at rykke sig”. Begge de to interviews er selvfølgelig med i bogen. Forfatterlisten tæller en række politikere – heriblandt Margrethe Vestager (hvis essay lægger navn til bogen), Johanne Schmidt-Nielsen, Morten Messerschmidt, Søren Pind og Mogens Lykketoft – samt en lang række eksperter og iagttagere, herunder Henrik Dahl, Niels Krause-Kjær, Michael Kristiansen, Lars Olsen, Susanne Hegelund, Peter Nedergaard, Christopher Arzrouni, Lars Bo Kaspersen, David Trads, Jørn Henrik Petersen, Peter Kurrild-Klitgaard, Rune Stubager, Jesper Tynell, Kasper Møller Hansen, Jørgen Goul Andersen og Christian Nissen.

Bogen afløser “Dansk Politik 2007-2012” og vil blive løbende opdateret og udbygget. Denne ebogsserie består fra og med idag af disse 4 titler: “Krisen”, “Efter det arabiske forår”, “Danske Krige” og “Nye Regler” – flere er på vej.

Har du abonnement? Download bogen nu

Har du ikke abonnement? Køb det nu og få øjeblikkelig automatisk adgang til bogen: 250 kr./året (200 for studerende+pensionister)

eboger_3