I kioskerne nu: RÆSON 17 Få bladet med posten – tegn abonnement nu

I kioskerne nu: RÆSON 17 Få bladet med posten – tegn abonnement nu

23.03.2014

.

På gaden nu: Det syttende trykte nummer af RÆSON med artikler af bl.a. Mikkel Vedby Rasmussen, Peter Viggo Jakobsen, Marlene Wind, Troels Boldt Rømer, Henrik Dahl og David Trads samt interviews med bl.a. Kristian Thulesen Dahl og Herbert Pundik. Det trykte magasin er idag på 64 sider, til en løssalgspris på 64 kr. i kioskerne.

Abonnement koster: 250 kr. om året inklusiv porto, ekspedition og adgang til alle betalingsartikler online (kun 200 for studerende og pensionister).


UDVALGTE CITATER FRA RÆSON17 [OPDATERES]:

– “Det er ikke et mål for mig, at vi får en større privat sektor, hvor jeg tror, det er et mål for fx Venstre. Det er et mål for os, derimod, at det offentlige er krumtappen i løsningen af de kernevelfærdsopgaver, vi har. Dét er et mål for os. Så jeg vil ikke forbyde det private, men jeg vil sikre, at det offentlige har de ressourcer, der skal til for, at man kan løse opgaven til borgernes tilfredsstillelse”
– “Jeg tror ikke, at et Socialdemokrati, der måtte ende i opposition efter næste valg, går ind for nulvækst. Og hvis vi [DF] heller ikke går ind for det, så er der stor sandsynlighed for, at et flertal siger: ’Nulvækst, det går ikke.’ Så kan vi godt presse en regering til ikke at føre nulvækstpolitik. Og Lars Løkke, han er snu, ham skal man ikke undervurdere. Det kan han også godt aflæse. Derfor er spørgsmålet, om Venstre vil rykke sig på nulvækst før eller efter et valg. Men at de kommer til det, det mener jeg er uomtvisteligt”
– fra: Kristian Thulesen Dahl i RÆSON17: Venstre kommer til at rykke sig

PRESSEN SKRIVER OM RÆSON17:
– Ekstra Bladet: “Tulle i velfærdsoffensiv: Flyt dig, Løkke” (14/3):
“Enten opgiver [Løkke Rasmussen] ’frivilligt’ grundpillen i Venstres økonomiske politik før næste folketingsvalg, eller også bliver Løkke tvunget til det efter valget. Sådan lyder det fra Dansk Folkepartis leder Kristian Thulesen Dahl, der båret frem af fantastiske meningsmålinger nu i klar tale angriber Venstres politik om offentlig nulvækst og lavere selskabsskat. DF-formanden har åbnet ballet i det politiske magasin Ræson, hvor han konstaterer, at ’Venstre vil rykke sig på nulvækst før eller efter et valg’
– Arne Hardis i Weekendavisen (14/3): “Set gennem denne optik er det et interessant interview, magasinet Ræson i denne uge har offentliggjort med Thulesen Dahl under overskriften ‘Venstre kommer til at rykke sig’. Næsten hvert ord i det interview kunne være udtalt af en socialdemokrat, bortset fra, naturligvis, at Thulesen Dahl vil pege på Løkke som ny statsminister”
– Jesper Beinov i Berlingske (4/3): “I det nye nummer af Ræson siger Kr. Thulesen Dahl: »Spørgsmålet er, om Venstre vil rykke sig på nulvækst før eller efter et valg. Men at de kommer til det, det mener jeg er uomtvisteligt«. Det er et kraftigt signal til reformpolitikerne om, at DF er ved at blive fanget af dets velfærdsretorik”.

Som abonnent får du desuden:
4 gratis ebøger: “Krisen”, “Dansk Politik”, “Efter Foråret” og “Danske Krige”
Rabattilbud: For kun 42 kr. sender vi et eksemplar af RÆSON17 direkte til den modtager, du vælger (normalpris: 64) – inklusiv porto og ekspedition
Rabattilbud: For kun 80 kr. får du bogen “I krig og tvivl” (2013) (normalpris: 120) – inklusiv porto og ekspedition

Abonnenterne modtager typisk bladet med posten nogle døgn inden det er i butikkerne.