I kioskerne nu: RÆSON18 Med artikler af bl.a.: Jørgen Ørstrøm MøllerSten RynningPeter Viggo JakobsenHans Mouritzen og Maria MellanderMikkel Vedby RasmussenJørn Henrik Petersen

I kioskerne nu: RÆSON18
Med artikler af bl.a.:
Jørgen Ørstrøm Møller
Sten Rynning
Peter Viggo Jakobsen
Hans Mouritzen og Maria Mellander
Mikkel Vedby Rasmussen
Jørn Henrik Petersen

06.05.2014

.

15. maj 2014 udkommer det nye trykte nummer af RÆSON – RÆSON18. 64 sider, 64 kr. i kioskerne over hele landet.

TEGN ABONNEMENT NU: 250 kr./året inkl. porto og ekspedition. Pris for studerende, pensionister og en række foreninger og organisationer: 200 kr./året.

Som abonnent får du bladet sendt med posten (porto og ekspedition er med i prisen) samt øjeblikkelig adgang til alle RÆSONs betalingsartikler på nettet. Du får også gratis adgang til ebøgerne “Dansk Politik 2007-2012″ (normalpris: 199), “Danske Krige 2002-2013″ (149), “Krisen” (149) og “Efter det arabiske forår” (149).

GIV ET RÆSON-ABONNEMENT I GAVE: Du kan forære et abonnement til den modtager, du ønsker – og hvis vedkommende er studerende eller pensionist, gælder rabatprisen: 200 kr./året (spar 20%).

ANMELDERNE OM DET TRYKTE RÆSON:
– “Endnu et vellykket nummer af RÆSON” (Berlingske)
– “Dette nummer af RÆSON kan anbefales […] i mange henseender lige så vellykket, som det er aktuelt” (Kristeligt Dagblad)
– “Her er et politisk kvalitetsmagasin, man bare må have i hænderne. For en politiknørd er Ræson, der skrives af landets mest indsigtsfulde og velskrivende fagfolk, simpelthen et ‘must’ […] Er man typen, der bare ikke kan få nok af politik, samfund og analyser, selv om man har pløjet dagens aviser igennem, fulgt TV2 News og sluttet af med DR 2 Deadline, så er der en løsning. Den er ca. 80 sider lang, udkommer to gange om året og har et navn: RÆSON. Vi taler om et magasin fyldt med indsigtsfulde artikler om tendenser i dansk og international politik, der går dybden og giver perspektiv på udviklingen. Kort sagt det tætteste, man kan komme på Newsweek, Time og Foreign Policy Og så trækker det bestemt ikke ned, at det er et non-profit-projekt, som er uafhængigt af økonomiske og politiske interesser. Wow!” (Politiken)