RØDDINGDØGNET: Tid til visioner!

RØDDINGDØGNET: Tid til visioner!

27.08.2014

.

I weekenden den 24.-26. oktober i år afholder RÆSON og Rødding Højskole RØDDINGDØGNET for tredje gang. Vi samler blomsten af Danmarks fremtid blandt landets 2. og 3.g’ere. Over weekenden timer stiller vi deltagerne over for en række udfordringer, som samfundets beslutningstagere ikke har evnet at løse.

Årets tema: Tid til visioner!

Den danske samfundsdebat er stagneret og handler i høj grad om frikadeller og personsager, men hvad sker der, hvis man tør tænke visionært og fordomsfrit? Til RØDDINGDØGNET indbyder arrangørerene landets mest engagerede unge mennesker og beder dem debattere Danmarks største udfordringer. Uden filter.

SÅDAN GØR VI
■ Fredag aften afholdes to debatter med politikere og og tænketanksdebattører.
■ Lørdag bliver deltagerne udfordret af landets skarpeste debattører. Deltagerne diskuterer udfordringerne med hinanden og debattørerne. Vi tager fat på de største udfordringer, Danmark og verden står overfor. Formålet er at finde konkrete løsninger.
■ Søndag diskuterer de kommende studenter løsningerne med et panel af Danmarks beslutningstagere fra Folketinget.

PRAKTISK
■ Skolernes elevråd står for at udvælge de fem 2. og 3.g-elever, der skal repræsentere skolen. Elevrådet kan selv udpege skolens repræsentanter eller afholde en afstemning blandt alle skolens elever. Det er op til det enkelte elevråd.
■ Det koster 300 kroner + transport per deltager at være med i RØDDINGDØGNET. Pengene dækker forplejning, forfriskninger og overnatning.
■ Tilmeldingsfrist: fredag den 10. oktober klokken 12.
■ Der er et begrænset antal pladser, og tilmeldingen sker efter først til mølle-princippet.

TILMELD DIG HER

FØLG RØDDINGDØGNET PÅ FACEBOOK OG FÅ LØBENDE OPDATERINGER

SE BILLEDER FRA TIDLIGERE ÅR

Denne side updaters løbende.

Læs mere om Rødding Højskole