Nyt undervisningshæfte på vej: Flygtningene og Europa

Nyt undervisningshæfte på vej: Flygtningene og Europa

09.09.2015

.

Flere end 200.000 mennesker har ifølge FN mistet livet under borgerkrigen i Syrien. Ved starten af september 2015 skaber flygtningene – ikke mindst fra Syrien – nye dilemmaer i Europa. De seneste dage er en ny debat begyndt: Hvem er vi, hvis vi siger nej til flygtningene? Kan – og skal – Europa finde en fælles holdning? Hvem kan træffe beslutninger, som også om 3 eller 6 måneder ser ansvarlige ud? Og hvem kan løse de problemer, som har drevet millioner på flugt?

Nu samler RÆSON artikler, kommentarer og interviews i et undervisningshæfte på 32 sider. Hæftet er en del af et nyt undervisningssystem, der er målrettet undervisningen i samfundsfag på ungdomsuddannelser samt videregående uddannelser m.v.

Som køber modtager man en digital udgave af hæftet allerede 21. september (den trykte følger i starten af oktober). Desuden modtager man i oktober en digital artikelsamling med supplerende artikler.

Et klassesæt med 30 eksemplarer koster 600 kr. (inklusiv porto til Danmark samt ekspedition). Du kan købe sættet med kreditkort eller girokort direkte fra vores webshop her, eller bestille det herunder.
ILLUSTRATION: Flygtninge ankommer til Frankfurt [foto: Franz Ferdinand Photography. ILLUSTRATION: Syriske flygtninge på den græske side af grænsebyen Idomeni, på vej mod Makedonien, 25. august [Foto: Polfoto/AP Photo/Santi Palacios]
]