I kioskerne nu:RÆSON23 – udvidet til 72 siderTegn abonnement nuog få nummeret med posten

I kioskerne nu:
RÆSON23 – udvidet til 72 sider
Tegn abonnement nu
og få nummeret med posten

04.10.2015


Vi har netop udgivet efterårsnummeret 2015 – RÆSON23 – der på grund af flygtningesituationen er udvidet til 72 sider (normalt omfang: 64 sider). Prisen er som altid: 64 kr. i kioskerne. Blandt forfatterne til dette nummer: Niels Bjerre-Poulsen, Peter Wivel, Vincent Hendricks, Ole Sohn, Esben Schjørring og Mikkel Vedby Rasmussen; desuden indeholder nummeret bl.a. interviews med Kristian Jensen, Jørgen Ørstrøm Møller og Uffe Ellemann-Jensen.

RÆSON udkommer fire gange om året på tryk og løbende på nettet. Tegner du abonnement nu, får du nummeret med posten inden udgivelsen (og naturligvis øjeblikkelig adgang til alle betalingsartikler på dette site).
r21-coverikon

TEGN ABONNEMENT NU:
250 kr./året inkl. porto og ekspedition
– Rabatpris for studerende og pensionister: 200 kr.

Som abonnent får du:
– De fire trykte numre sendt med posten (løssalgspris: 254 kr. Husk: porto og ekspedition er med i prisen)
– Adgang til alle magasinets betalingsartikler på nettet
– Adgang til diverse digitale artikelsamlinger samt 7 ebøger: “Valget” (2015), “Venstre kommer til at rykke sig – og 23 andre artikler fra RÆSON” (2015), “Man burde bygge et mindesmærke for Putin i Bruxelles” (2014), “Nye Regler i Dansk Politik” (2014), “Danske Krige 2002-2013” (2013), “Efter Det Arabiske Forår” (2012) samt “Krisen” (2011)
– Rabat på udvalgte bøger og arrangementer

GIV ET RÆSON-ABONNEMENT I GAVE: Du kan selvfølgelig få bladet sendt til den modtager, du ønsker – og hvis vedkommende er studerende eller pensionist, gælder rabatprisen: 200 kr./året (spar 20%).

ANMELDERNE OM DET TRYKTE RÆSON:
– “Endnu et vellykket nummer af RÆSON” – Berlingske om RÆSONs trykte udgave
– “Dette nummer af RÆSON kan anbefales […] i mange henseender lige så vellykket, som det er aktuelt” – Kristeligt Dagblad om RÆSONs trykte udgave
– “Wow! […] Her er et politisk kvalitetsmagasin, man bare må have i hænderne. […] Vi taler om et magasin fyldt med indsigtsfulde artikler om tendenser i dansk og international politik, der går i dybden og giver perspektiv på udviklingen. Kort sagt det tætteste, man kan komme på Newsweek, Time og Foreign Policy. Og så trækker det bestemt ikke ned, at det er et nonprofitprojekt, som er uafhængigt af økonomiske og politiske interesser” – Politiken om RÆSONs trykte udgave