RÆSON Aften 9. april 16-18.30: Fake news, medierne og magten

RÆSON Aften 9. april 16-18.30: Fake news, medierne og magten

21.03.2018

.

Med RÆSON AFTEN laver vi et fast, fleksibelt forum, hvor eksperter, politikere og meningsdannere hvert gang fokuserer på ét af de største spørgsmål i dansk og international politik – præcis som de gør i magasinet. Nogle arrangementer offentliggøres i god tid, andre vil blive tilføjet i aktuelle anledninger. Tilføjet programmet 9. april: “Fake news, medierne og magten” – rundbord med bl.a. professor Vincent Hendricks, kanalchef Thomas Buch Andersen (P1) og chefredaktør Poul Madsen (Ekstra Bladet).

RÆSON Aften består i foråret 2018 af flere end 10 arrangementer, der offentliggøres de næste uger:
– Tidspunkt: Hverdage 17-18.30
– Sted: Store Sal på Vartov, Farvergade 27, 1463 København (lige ved Rådhuspladsen)
– Pris pr. arrangement: 149 kr. / Tre arrangementer: 349 kr.

Blandt de andre navne i forårsprogrammet: Fhv. minister og klimakommissær Connie Hedegaard, professor Mikkel Vedby Rasmussen, valgforsker Kasper Møller Hansen, seniorforsker Helle Malmvig og forfatterne bag bogen “Tæm Eliten” (Andreas Mulvad, Christoph Ellersgaard, Anton Grau).

Formatet for RÆSON AFTEN varierer – nogle gange er der en enkelt foredragsholder, hvis oplæg efterfølges af interview og debat med salen, andre gange er arrangementet bygget op som en rundbordsdiskussionen eller et seminar med en række deltagere. Med i billetprisen er adgang til arrangementet som både lyd- og videooptagelse (eksklusivt for billetkøberne).
PastedGraphic-1

ILLUSTRATION: Connie Hedegaard [foto: Scanpix]