RÆSON Aften: Foredrag og debat hverdage 17-18.30

RÆSON Aften: Foredrag og debat hverdage 17-18.30

23.06.2018

.

Fhv. minister og klimakommissær Connie Hedegaard, professor Mikkel Vedby Rasmussen, valgforsker Kasper Møller Hansen, seniorforsker Helle Malmvig og forfatterne bag bogen “Tæm Eliten” (Andreas Mulvad, Christoph Ellersgaard, Anton Grau) var blandt navnene, da RÆSON i dette forår lancerede en ny serie aftenarrangementer i København. I efteråret kan du høre bl.a. videnskabsjournalist Lone Frank, professor Vincent Hendricks, seniorforsker Peter Viggo Jacobsen og to tidligere udenrigsministre: Martin Lidegaard og Per Stig Møller.

Med RÆSON AFTEN har vi etableret et fast, fleksibelt forum, hvor eksperter, politikere og meningsdannere hver gang fokuserer på ét af de største spørgsmål i dansk og international politik – præcis som de gør i magasinet. Nogle arrangementer offentliggøres i god tid, andre vil blive tilføjet i aktuelle anledninger.

RÆSON Aften består i 2018 af flere end 15 forskellige arrangementer:
– Tidspunkt: Hverdage 17-18.30
– Sted: Store Sal på Vartov, Farvergade 27, 1463 København (lige ved Rådhuspladsen)
– Pris pr. arrangement: 149 kr. / Tre arrangementer: 349 kr.
– Pris for studerende og pensionister: 129 kr. / Tre arrangementer: 329 kr.

Formatet for RÆSON AFTEN varierer – nogle gange er der en enkelt foredragsholder, hvis oplæg efterfølges af interview og debat med salen, andre gange er arrangementet bygget op som en rundbordsdiskussionen eller et seminar med en række deltagere. Med i billetprisen er adgang til arrangementet som både lyd- og videooptagelse (eksklusivt for billetkøberne).
PastedGraphic-1

ILLUSTRATION: Connie Hedegaard [foto: Scanpix]