Nyt nummer i kioskerne nu: Årsabonnement fortsat blot: 250 (200 for studerende og pensionister)

Nyt nummer i kioskerne nu: Årsabonnement fortsat blot: 250 (200 for studerende og pensionister)

23.06.2019

.

FRA CHEFREDAKTIONEN: I år har RÆSONs abonnenttal sat rekord – ekstra imponerende i lyset af mediebranchens udfordringer. Sommernummeret – RÆSON38 – er i kioskerne nu (med atikler af Peter Nedergaard, Martin Lidegaard, Niels Jespersen, Liselotte Odgaard, Camilla Tenna Nørup Sørensen, Morten Messerschmidt, David Rischel, Martin Møller Boje Rasmussen m.fl.)

Er du abonnent, får du altid bladet med posten inden udgivelsen: 250 kr./året, 200 for studerende. Et abonnement giver desuden adgang til de hundredvis af betalingsartikler, der findes på sitet (nye kommer til hver uge), samt adgang til udvalgte arrangementer og særtilbud. Netop nu kan du købe de kommende bøger “Kina – fortiden, nutiden, fremtiden” og “USA fra Washington til Trump” til 100 kr. stykket – inklusiv porto og ekspedition (normalpris: 120). Og i dette efterår får du gratis adgang til to udvalgte arrangementer i serien RÆSON AFTEN:
– Onsdag 4. september på Vartov: Er Danmark klar til fremtiden? Bjarne Corydon vs. Pelle Dragsted vs. Martin Ågerup
– Mandag 9. september på Vartov: Hvad er de afgørende dilemmaer i klimapolitikken i de kommende år? Oplæg v/fhv. klimakommissær Connie Hedegaard og debat med bl.a. Lars Aagaard, direktør, Dansk Energi og Professor Peter Birch Sørensen; Clement Kjersgaard er ordstyrer

OM RÆSON: RÆSON blev grundlagt i 2002 som et website (på denne hjemmeside). I 2003 udgav magasinet sin første bog. I 2007 lancerede vi den trykte udgave, der frem til 2013 udkom halvårligt og derefter blev et kvartalsblad. Sideløbende har RÆSON stået for et stort og voksende antal arrangementer over hele landet, bl.a. fra 2012 den årlige Vidensfestival, der i 2015, 2016, 2017 og 2018 var udsolgt. Magasinet er helt uafhængigt og modtager fortsat ingen offentlig støtte. I løbet af de kommende måneder står vi bag flere aktuelle bogudgivelser samt en lang række arrangementer, herunder nye udgaver af RÆSON Aften (på Vartov lige ved Rådhuspladsen i København), Salon (med Det Kongelige Teater) og “RÆSON på DOKK1” i Aarhus.