På vej i 2022: RÆSONs nye Årskonference og Vidensfestival for 10. gang

På vej i 2022: RÆSONs nye Årskonference og Vidensfestival for 10. gang

21.10.2021


Lørdag 29. januar lancerer RÆSON sin nye Årskonference og lørdag 21. marts er datoen for Vidensfestival 2022, som er den tiende i rækken (da festivalen flere gange er blevet udsolgt, anbefaler vi at bestille bilet i god tid). Alle medvirker gratis – indtægterne går til RÆSON, som er totalt uafhængigt.

I november udkommer det tredje nummer af historie- og kulturmagasinet Æra (der blev modtaget af Politiken med 6 hjerter af 6) og i december udkommer årets fjerde nummer af RÆSON (tegn abonnement her). På vej i 2022 også den nye udgave af bogen “Verdens Magter” (“Generelt en af de bedste og mest grundige aktuelle globale analyser […] Bør anskaffes i de fleste biblioteker der ønsker aktuel litteratur” – Dansk BiblioteksCenter om den første udgave af Verdens Magter i 2014)

Årskonferencen er med bl.a. direktør Lykke Friis, lektor Peter Viggo Jakobsen, fhv. EU-kommissær Connie Hedegaard, professor Mikkel Vedby Rasmussen og kommentator Noa Redington. 2022-udgaven af Vidensfestival er med bl.a. journalist Lone Frank, historiker Bo Lidegaard, redaktør Emma Holten, lektor Vibeke Schou Tjalve, professor emerita Birgitte Possing, overvismand Carl-Johan Dalgaard og chefredaktør Rune Lykkeberg (flere navne tilføjes til begge arrangementer).

Spørgsmål? Skriv til os på: ordre@raeson.dk