Velkommen! Særlige tilbud og fordele for medlemmer af FALIHOSVelkommen! Som medlem af Falihos har du adgang til et særligt tilbud fra RÆSON Medier:

ABONNEMENT: Når du tegner abonnement på RÆSON eller ÆRA, forærer vi dig bogen Verdens Magter (2023) af bl.a. Niels Bjerre-Poulsen, Lykke Friis og Flemming Splidsboel (normalpris: 399 kr.) – og vi betaler også porto og ekspedition. Klik her for at tegne dit abonnement og modtage bogen. Du kan også bestille et gratis eksemplar af RÆSON eller ÆRA, blot send navn og adresse til os på: ordre@raeson.dk.

FRIBILETTER TIL RÆSON AFTEN: Du har som medlem gratis adgang til udvalgte arrangementer i denne arrangementserie, der finder sted over hele landet, og hvor du også kan invitere en gæst med gratis. I 2024 medvirker bl.a. Margrethe Vestager, Rasmus Tantholdt, Niels Bjerre-Poulsen, Amelia Høy og Jonas Parello-Plesner). For at tilmelde dig, brug formularen her eller send os en mail om hvilket/hvilke arrangementer du ønsker at deltage i (og om du ønsker 1 eller 2 billetter): ordre@raeson.dk

Spørgsmål? Skriv til os på: ordre@raeson.dk