Velkommen! Særlige tilbud og fordele for medlemmer af FALIHOSVelkommen! Som medlem af FALIHOS har du særlig adgang til rabatter og fordele:

1) Til vores arrangement Lynfestival torsdag 25. maj 16-19 (i Imperial Bio) har vi aftalt med FALIHOS, at vi stiller et antal fribilletter til rådighed. De kan bestilles her (hvis du bliver forhindret i at deltage, vil vi bede dig skrive til os på ordre@raeson.dk, så en anden kan få glæde af pladsen):2) Bogen Verdens Magter (2023) af Lykke Friis, Flemming Splidsboel, Niels Bjerre-Poulsen, Ravinder Kaur, Asger Røjle Christensen, Marie Kolling og Camilla Tenna Nørup Sørensen: Normalpris 399 kr., for medlemmer adgang til rabatpris: 299 kr. (inkl. porto og ekspedition)

3) Bogen Latinamerika Nu (2021): Normalpris 349 kr., for medlemmer adgang til rabatpris: 249 kr. (inkl. porto og ekspedition)

4) Et årsabonnement på RÆSON koster blot 250 kr./200 for studerende og pensionister: Tegner du abonnement som medlem af FALIHOS, forærer vi dig en gratis bog i velkomstgave – bestil herunder:

____________________________________________Spørgsmål? Skriv til os på ordre@raeson.dk