RÆSON for medlemmer af FALS

Medlemmer af FALS kan tegne RÆSON-abonnement med rabat (200 kr./året i stedet for 250).

INSTITUTIONSABONNEMENT: Undervisningsinstitutioner kan tegne abonnement på RÆSON: Et standardabonnement indeholder 1 x klassesæt [2 x 30 eksemplarer af det trykte halvårsmagasin, løssalgspris: 7.500 kr.] samt adgang for alle undervisere og studerende til betalingsindholdet på RÆSONs site. Pris: 1.800 kr./året. Kontakt os for detaljer via: ordre@raeson.dk

ARRANGEMENTER: RÆSON tilbyder en række forskellige debatarrangementer og foredrag. Se mere her: RÆSON LIVE

BILLET TIL ÅRSDAG: FALS og RÆSON har desuden indgået en sær-aftale, der giver medlemmerne gratis adgang til RÆSONs Årsdag 6/10 2012. Tilmelding herunder:


Om RÆSON: RÆSON er et totalt uafhængigt magasin om politik og samfund, skrevet af politikere, eksperter og journalister. Grundlagt på nettet i 2002 af tv-værten Clement Kjersgaard, i 2007 lanceret som et trykt magasin, der udkommer halvårligt. Desuden producent af konferencer, foredrag, undervisningsforløb og bøger: den seneste er bestselleren “Helle eller Løkke?” (2010). Udvalgte aktuelle betalingsartikler fra RÆSON på nettet, som vil være særligt relevante at bruge i undervisningen. Artiklerne er lige til at printe ud i klassesæt.