RÆSON for Nordjyskes Abonnenter

r21-coverikon-381x620Som abonnent på Nordjyske får du netop nu et særtilbud, hvis du tegner abonnement på RÆSON: Du kan vælge en gratis boggave – enten “Mellemøsten i krig” eller “Kina og verden”.

12-måneders abonnement på RÆSON koster 250 kr. (200 for studerende og pensionister) og indeholder:
– Fire trykte numre sendt med posten (løssalgspris ialt: 264 kr.)
– Adgang til hundredvis af supplerende betalingsartikler online – og nye hver uge
– En række gratis ebøger
– Rabat på udvalgte arrangementer
– Bemærk: Porto og ekspedition (for både blade og boggaven) er med i prisen

Om “Kina og verden”: “Der findes næppe en så opdateret og hurtig introduktion til Kina, og Kinas rolle i det internationale system. Bogen er anvendelig for både interesserede og studerende […] Formatet er en lille pocketbook, der på 150 sider kommer gennem en utrolig mængde stof” – Dansk BiblioteksCenter (som anbefaler bibliotekerne, hvilke bøger de skal købe)

Om “Mellemøsten i krig”: “Interessant og nuanceret samling af artikler og interviews […] falder gedigent durk ned i en aktuel debat om krigen i Mellemøsten og den danske deltagelse […] Bredt anvendelig og aktuel debatbog med lånere på alle biblioteker. Kan også bruges til skoleopgaver” – Dansk BiblioteksCenterRÆSON er Danmarks uafhængige kvalitetsmagasin om politik, skrevet af eksperter, journalister og politikere:
– Wow! […] Her er et politisk kvalitetsmagasin, man bare må have i hænderne. […] Vi taler om et magasin fyldt med indsigtsfulde artikler om tendenser i dansk og international politik, der går i dybden og giver perspektiv på udviklingen. Kort sagt det tætteste, man kan komme på Newsweek, Time og Foreign Policy. Og så trækker det bestemt ikke ned, at det er et nonprofitprojekt, som er uafhængigt af økonomiske og politiske interesser”
– Politiken om RÆSONs trykte udgave