Ny eBog: Efter Det Arabiske Forår – 70 artikler

Ny eBog: Efter Det Arabiske Forår – 70 artikler

02.03.2012

.

Hvor er Mellemøsten på vej hen?

Fra frugtsælgeren, der startede revolutionen i Tunesien, til stormagtspillet om Syriens fremtid:

I en ny ebog samler RÆSON alle sine artikler om det Arabiske Forår – samt alle kapitler fra bogen “Arabisk Forår: Baggrund og konsekvenser” som vi sidste år udgav i samarbejde med DIIS. Den nye ebog indeholder således flere end 70 artikler (300 sider+) og opdateres hele vejen gennem 2012. Bogen er redigeret af RÆSONs Mellemøstredaktør Mahvish Ahmad og RÆSON-redaktør Lasse Marker, og er baseret på interviews med og artikler fra en lang række danske og internationale eksperter og politikere.

“Med den nye bog fortsætter vi den serie af ebøger, vi i december lancerede med KRISEN, der er baseret på flere end 100 artikler fra 3 års dækning af finanskrisen”, fortæller RÆSONs udgiver, Clement Kjersgaard. “Målsætningen er, at du som bruger af RÆSON altid kan finde opdaterede, overskuelige, digitale bøger om tidens mest aktuelle politiske temaer. Det er allerede besluttet at den næste bog i serien handler om dansk politik 2007-2012 – den udkommer senere på foråret.”

– Bemærk: Har du allerede købt “Arabisk Forår” i den trykte udgave, har du automatisk adgang til den nye udgave
– Køb ebogen her: 149 kr. inklusiv adgang til alle nye kapitler i 2012

– WEEEKENDAVISEN OM “ARABISK FORÅR”: “Bogen er altså dobbelt interessant: Den fortæller ikke bare, hvad forskerne ved om de arabiske lande, men også hvad de ikke ved, og det er ikke uvæsentligt i en tid, hvor vestlig indgriben konstant er på dagsordenen. Læs den, mens diktatorerne falder! […] Det er derfor al ære værd, at RÆSON og DIIS på ingen tid har fået en stribe af landets mest indsigtsfulde Mellemøsteksperter til at komme med deres bud på, hvad der foregår i Egypten, Syrien, Libyen, Bahrain, Iran, Yemen, Jordan, Marokko, Israel, de palæstinensiske selvstyreområder, samt – nok så interessant – hvad omvæltningerne vil betyde for Europa, USA og al-Qaeda.” – Anna Libak, Weekendavisen (læs anmeldelsen)
– NYHEDSBREV OM PARTNERSKAB FOR DIALOG OG REFORM:
“en fremragende indføring i landenes nyere historie […] [bogen] skal læses – især af de politikere herhjemme, som skal navigere i det nye arabiske landskab.” – Karen Torp-Pedersen (læs anmeldelsen)

ILUSTRATION: Demonstration i Cairo ifbm. årsdagen for den oprindelige opstand (FOTO: MOHPhoto / Shutterstock.com)