RÆSON EKSTRA #1: For første gang udsender vi et digitalt ekstranummer (af Kristian Leth, Jonas Fruensgaard, David Rischel m.fl.)

RÆSON EKSTRA #1: For første gang udsender vi et digitalt ekstranummer (af Kristian Leth, Jonas Fruensgaard, David Rischel m.fl.)

18.04.2020

.

CHEFREDAKTIONEN SKRIVER: Coronapandemien har haft – og vil få – vidtrækkende sundhedsmæssige, sociale, politiske og økonomiske konsekvenser. Det næste trykte nummer af RÆSON udkommer i juni, men vi har valgt i dag at udgive et digitalt ekstranummer (download det her) – og allerede i næste uge følger endnu en ekstraudgave. Det første magasin er på 36 sider (halvdelen af et almindeligt, trykt magasin) og samler fire helt nye artikler suppleret af to udvalgte artikler, der i den seneste uge har været bragt på sitet.

Nummeret er for vores abonnenter. 12 måneders abonnement koster fortsat blot 250 kr. (200 for studerende og pensionister). Med særnummeret vil vi også gerne markere, hvor utroligt taknemmelige vi netop er overfor vores mange abonnenter: Vi har, under coronakrisen, oplevet en bemærkelsesværdig tilgang af nye abonnenter – det er vi meget, meget stolte af og glade for. Da RÆSON aldrig har modtaget mediestøtte, er det abonnenternes opbakning, der sikrer magasinets overlevelse og udvikling (og så længe alle vores live-arrangementer er aflyst, mister vi en meget stor del af vores omsætning). Sidste år satte vi ny abonnentrekord, som vi altså nu bygger videre på.

Har du allerede abonnement, håber vi derfor, du vil overveje at styrke os yderligere ved at forære et abonnement til én du kender.

Indhold i vores digitale særnummer #1:
– Troels Johannesen: Har statsministerens nye optimisme revet sig løs fra den økonomiske virkelighed?
– Kristian Leth: Forventningen om USA’s kollaps er mere en zombie-fantasi end konkret analyse (læs artiklen online her)
– Jonas Fruensgaard: Brasiliens corona-enegang kan udfordre de latinamerikanske landes sammenhold langt efter krisen er overstået
– Asger Røjle Christensen: Overvågning er på godt og ondt en vigtig del af den asiatiske kur mod Covid-19
– David Rischel: Nu ryster verdensordenen (læs artiklen online her)
– Asker Voldsgaard: Hvad er Modern Monetary Theory? (Og hvorfor er det en god idé?) (læs artiklen online her)

Er du abonnent? Så kan du hente magasinet her

Husk i øvrigt: Hvis du som abonnent gerne vil nøjes med sitet og fravælge det trykte magasin (alle trykte artikler bringes også på sitet som betalingsindhold), kan du “bytte” de fire trykte numre for én af vores bøger, som vi sender (porto og ekspedition betaler vi) til dig selv, eller den modtager du vælger. Kontakt os på: ordre@raeson.dk