Ny bog af Mikkel Vedby Rasmussen: Tilbage til krigen – Danmark i den nye verdensorden

Ny bog af Mikkel Vedby Rasmussen: Tilbage til krigen – Danmark i den nye verdensorden

25.10.2023

.

Ruslands invasion af Ukraine 24. februar 2022 var det første skud i en verdensomspændende magtkamp, hvor Rusland og Kina udfordrer USA og resten af Vesten. Men Rusland har længe været i krig med Vesten – også selvom vi i Vesten ikke har oplevet det sådan.

Sådan lyder argumentet fra professor Mikkel Vedby Rasmussen. Sidste år skrev han den lille bog Tilbage til krigen, der nu som planlagt opdateres og udbygges i en ny udgave, der bærer den komplette titel: Tilbage til krigen – Danmark i den nye verdensorden. I bogens helt nye anden del diskuterer Vedby hvilke skillelinjer, der tegner sig i debatten om dansk udenrigs- og sikkerhedspolitik.

Har du abonnement på RÆSON eller ÆRA, får du rabat på bogen:

Normalpris: 199 inkl. porto og ekspedition
Rabatpris: 149 inkl. porto og ekspedition

Vi sender bogen til dig, så snart den er trykt og lancerer den iøvrigt på BogForum, hvor du er meget velkommen til at besøge RÆSONs stand.

Bogen er en del af RÆSONs nye paperbackserie, PERSPEKTIV, om aktuelle temaer i dansk og international politik. Kunder, der købte begge bind direkte fra os sidste år, modtager som den nye udgave automatisk, så snart den er. trykt.

Oplev desuden Mikkel Vedby Rasmussens foredrag til RÆSON Live på Vartov d. 6. november om Ukrainekrigens kontekst og konsekvenser. Efter foredraget vil der være god tid til spørgsmål + svar. Du kan købe din billet her.