I butikkerne torsdag 19. december RÆSON 16:Verdens fremtid, Danmarks rolle (64 sider, 64 kr.)

I butikkerne torsdag 19. december RÆSON 16:
Verdens fremtid, Danmarks rolle (64 sider, 64 kr.)

17.12.2013

.

På torsdag udkommer årets fjerde trykte nummer af RÆSON med undertitlen: Verdens fremtid, Danmarks rolle. Det er titlen på et essay af Mogens Lykketoft om det internationale landskab, ikke mindst i lyset af diskussionerne om en ny fordeling af magt (og ansvar?) mellem verdens store magter.

Nummeret indeholder desuden bl.a. en artikel af avismanden David Trads om fremtiden for dagbladene, interviews med Margrethe Vestager (R) samt den grønlandske oppositionsleder Kuupik Kleist (IA), store artikler om fremtiden for Venstre og Socialdemokraterne (inklusiv interviews med Carl Holst (V), Bertel Haarder (V), Peter Hummelgaard (S), Henrik Qvortrup m.fl.), artikler om klimaet (Anna-Katrine Vingtoft-Andersen), Asien i 2014 (Troels Boldt Rømer), Japan (Asger Røjle), de store landes planer for Europa (Mads Christian Dagnes Jensen og Toke Lago von Kappelgaard), Rusland (Sahra-Josephine Hjorth og Nadja Aarøe Simonsen), Irak (Hetav Rojan), Iran (Sune Engel Rasmussen) og Israel (David Jano).

Tegn abonnement for 250 kr./året – eller giv RÆSON i gave:
– Dit abonnement kan starte med det nye nummer, som kan nå at ligge under juletræet. Husk: Forærer du et abonnement til en modtager, der er studerende eller pensionist, er prisen kun 200 kr. om året.

Et årsabonnement omfatter:
– 4 trykte numre (samlet pris i kiosken: 256 kr.) samt porto og ekspedition
– 4 ebøger (Krisen/Efter Foråret/Dansk Politik/Danske Krige – samlet pris i løssalg: 696 kr.)
– Adgang til hundredvis af betalingsartikler online
– Særtilbud – herunder bogen “I krig og tvivl” til rabatpris: 80 kr. (spar 40)