Nyt: RÆSON EKSTRA #5: Erik Meier Carlsen om DF, Kurrild og Bjerre-Poulsen om coronakrisen som kulturkamp, Uffe Gardel om WHO og Danmark, essay af den tyske sociolog Rainer Forst m.m.

Nyt: RÆSON EKSTRA #5: Erik Meier Carlsen om DF, Kurrild og Bjerre-Poulsen om coronakrisen som kulturkamp, Uffe Gardel om WHO og Danmark, essay af den tyske sociolog Rainer Forst m.m.

15.05.2020

.

OM “RÆSON EKSTRA”: Det næste trykte nummer af RÆSON udkommer i juni, men vi har valgt at lancere en digital ekstraudgave, der havde premiere 18/4. Idag udsender vi nummer 5 i rækken.

Er du abonnent? Download nummeret nu.

Ekstraudgaven er forbeholdt abonnenter, som det trykte magasin og vores øvrige betalingsindhold. 12 måneders abonnement koster fortsat blot 250 kr. (200 for studerende og pensionister). Med særnummeret vil vi også gerne markere, hvor utroligt taknemmelige vi netop er overfor vores mange abonnenter: Vi har, under coronakrisen, oplevet en bemærkelsesværdig tilgang af nye abonnenter – det er vi meget, meget stolte af og glade for. Da RÆSON aldrig har modtaget mediestøtte, er det abonnenternes opbakning, der sikrer magasinets overlevelse og udvikling (og så længe alle vores live-arrangementer er aflyst, mister vi en meget stor del af vores omsætning). Sidste år satte vi ny abonnentrekord, som vi altså nu bygger videre på.

Har du allerede abonnement, håber vi derfor, du vil overveje at styrke os yderligere ved at forære et abonnement til én du kender.

____
I denne uges nummer finder du:

ERIK MEIER CARLSEN: Dansk Folkeparti har bragt sig i modfase til udlændingepolitikken. Det er en uafrystelig krise

UFFE GARDEL: Endnu et strategiskifte. Endelig vil vi gøre som WHO anbefaler [Kan også findes online her]

VICTOR HATAMI: Labours nye leder ligner allerede Storbritanniens næste premierminister

PETER-KURRILD KLITGAARD OG NIELS BJERRE-POULSEN: Der er gået kulturkamp i coronakrisen

RAINER FORST: Antidemokratiske vira eller demokratiske antistoffer?

RASMUS DAHLBERG OG IDA ALBAN ADLER: Det er på tide, vi diskuterer den stadig mere uklare grænse mellem politi og militær

_____

Husk i øvrigt: Hvis du som abonnent gerne vil nøjes med sitet og fravælge det trykte magasin (alle trykte artikler bringes også på sitet som betalingsindhold), kan du “bytte” de fire trykte numre for én af vores bøger, som vi sender (porto og ekspedition betaler vi) til dig selv, eller den modtager du vælger. Kontakt os på: ordre@raeson.dk