Vores tilbud til medlemmer af Danmarks Lærerforening

RÆSON MEDIER udgiver det totalt uafhængige nyhedsmagasin RÆSON om dansk og international politik (grundlagt i 2002) og har i 2021 tilføjet magasinet ÆRA om historie og kultur (der fik 6 hjerter af 6 i Politiken, som skrev: “Allerede fra begyndelsen fornemmer man, at redaktionen bag er fast besluttet på at give danskerne en hel ny type historiemagasin […] Kvaliteten af artiklerne er tårnhøj”).

Vi står også bag den årlige Vidensfestival, der i 2022 samler bl.a. Rune Lykkeberg, Emma Holten, Birgitte Possing og Bo Lidegaard og RÆSONs nye Årskonference, der i 2022 har inviteret bl.a. Lykke Friis, Connie Hedegaard og Peter Viggo Jakobsen.

Som medlem af Danmarks Lærerforening får du særlige fordele, når du tegner abonnement på et af de to magasiner: I øjeblikket forærer vi dig en velkomstgave fra forlaget, og betaler også porto og ekspedition (du kan fx vælge den kommende udgave af bogen “Verdens Magter” af bl.a. Lykke Friis og Niels Bjerre-Poulsen (“Generelt en af de bedste og mest grundige aktuelle globale analyser […] Bør anskaffes i de fleste biblioteker der ønsker aktuel litteratur” – Dansk BiblioteksCenter om den første udgave af Verdens Magter i 2014).

Bestilling herunder. Spørgsmål? Kontakt os på ordre@raeson.dk