De første navne er klar til Idéernes, drømmenes og demokratiets festival lørdag 21. september. Hør bl.a. Maj My Humaidan, Emma Holten, Ulrik Vestergaard Knudsen, Helle Malmvig, Dennis Nørmark, Stefan Hermann, Alberte Bové Rud, Michael Zilmar-Johns og Clement Kjersgaard

31.10.2023


Hvilke idéer forandrer verden? De første navne er klar til årets udgave af Idéernes, drømmenes og demokratiets festival, der finder sted lørdag 21. septembe 2024r. Hør bl.a.: Maj My Humaidan, Emma Holten, Ulrik Vestergaard Knudsen, Helle Malmvig, Dennis Nørmark, Stefan Hermann, Alberte Bové Rud og Michael Zilmar-Johns. Dagen er bygget op af en række elementer, herunder et panel med temaet: Fremtidens krav til dannelse og uddannelse.

Pris for hele dagen: 595 kr.

SÆRTILBUD: Køber du billet til Idéfestival nu, har vi et særligt tilbud: Du kan vælge en gratis billet til et af sæsonens arrangementer i serien RÆSON AFTEN, hvor vi har budt på navne som professor Svend Brinkmann, professor Mikkel Vedby Rasmussen og korrespondent Rasmus Tantholdt – og har arrangementer på vej med bl.a. Margrethe Vestager (17/5). Normalpris pr. billet: 250 kr. Skriv blot til os på ordre@raeson.dk og fortæl os, hvilket arrangement du har valgt.

FÅ BILLET MED RABAT: Som abonnent på RÆSON, som abonnent på ÆRA og som deltager i Vidensfestival 2023/2024 har du adgang til et særligt tilbud (der kun gælder i en begrænset periode): Pris for hele dagen: 495 kr. (normalpris 595)

Hvis du ikke har abonnement på RÆSON, kan du købe det her: Prisen er blot 250 kr./året (200 for studerende+pensionister)

Og hvis du ikke har købt billet til Vidensfestival lørdag 16. marts 2024 kan du gøre det her (1/3 af pladserne er allerede solgt).

Idéfestival havde premiere 28/10 2023 med:

◾ Margrethe Vestager, EU-kommissær
◾ Ulrik Vestergaard Knudsen, vicegeneralsekretær i OECD
◾ Christian Bennike, journalist og forfatter (“Engang troede vi på fremtiden”)
◾ Nina Smith, professor
◾ Vincent Hendricks, professor (læs Vincents anbefalinger her)
◾ Bo Lidegaard, historiker
◾ Cathrine Berendt, studerende og debattør, Kvind kend din stat
◾ Noa Redington, kommentator
◾ Elise Sydendal, den Grønne Ungdomsbevægelse
◾ Sigge Winther Nielsen, forfatter
◾ Therese Moreau, journalist
◾ Carl-Johan Dalgaard, professor og formand for Det Økonomiske Råd
◾ Knud Romer, forfatter
◾ Astrid Johanne Høg, radiovært, 24Syv
◾ Katherine Richardson, professor
◾ Nina Palesa Bonde, formand for Dommerfuldmægtigforeningen
◾ Pelle Dragsted, politisk ordfører, Enhedslisten
◾ Kaare Dybvad Bek, udlændinge- og integrationsminister, forfatter til “Udkantensmyten” og “De lærdes tyranni”
◾ Clement Behrendt Kjersgaard, udgiver mm (ordstyrer)

Bemærk: Vi udsender ingen trykte billetter – man skal blot sige sit navn i døren. Spørgsmål? Kontakt os på ordre@raeson.dk / FOTO: Tommy Frost for RÆSON