RÆSON søger: Skribenter, interviewere, redaktører, ordstyrere, podcastværter

RÆSON er det totalt uafhængige magasin om dansk og international politik – skrevet af eksperter, journalister og politikere. På nettet siden 2002 (hvor det blev grundlagt af Clement Behrendt Kjersgaard) og i 2007 lanceret som et trykt blad, der siden 2013 er udkommet 4 gange om året og forhandles i kiosker over hele landet. Enhver artikel er alene udtryk for skribentens holdninger.

RÆSON drives af et par ansatte (på hel- og deltid) samt et stort netværk af freelancere og frivillige. Magasinet modtager ikke – og har aldrig modtaget – nogen form for offentlig støtte.

Vi planlægger en række nye projekter. Vi udvider derfor netværket og søger fx: Studerende (indenfor statskundskab, historie, økonomi, journalistik, sociologi, antropologi mm) samt freelancejournalister til større og mindre opgaver. De mere omfattende arbejdsopgaver giver altid honorar.

Vi leder også efter flere skribenter i udlandet, der vil skrive til magasinet om politik og samfund i det land, hvor de befinder sig.

Send dit CV og et par linjer om dig selv, og hvorfor du søger om at blive en del af RÆSON til os på: redaktionen@raeson.dk, att. Ansv. chefredaktør Niels Koch.