48-siders særnummer: RÆSON+ [25 kr. inkl. porto]

48-siders særnummer: RÆSON+ [25 kr. inkl. porto]

12.07.2012

.

For første gang udsender RÆSON en kompakt særudgave med udvalgte artikler fra bladet: RÆSON+. Bladet, der er trykt i ikke færre end 15.000 eksemplarer, forhandles ikke i løssalg, men kan købes direkte fra RÆSON på nettet til 25 kr. (inklusiv porto og distributionsomkostninger). Alle RÆSONs abonnenter modtager, som en del af deres abonnement, den fulde digitale udgave af RÆSON+ som kan downloades her.

– RÆSON oplever i disse år en solid vækst i antallet af abonnenter, fortæller Clement Kjersgaard, der er udgiver af RÆSON og grundlagde magasinet i 2002. – Men vi tror faktisk, at bladet har potentiale til at blive meget større. Derfor har vi lavet RÆSON+, der præsenterer et udvalg af vores seneste artikler for et stort publikum.

Det trykte RÆSON, der blev lanceret i 2007, udkommer to gange årligt i megaformat: 80 sider, 24 x 34 cm. På nettet suppleres den trykte udgave af hundreder af interviews, analyser og kommentarer: I første halvår 2012 har RÆSONs site således bragt flere end 300 artikler. Som abonnent får man magasinet med posten og alle net-artikler for 250 kr./året (200 for studerende og pensionister).

RÆSON+ er på 48 sider i formatet 17 x 24 cm – dvs., i omfang ca. 1/4 af et almindeligt halvårsnummer. Magasinet indeholder udvalgte artikler fra det seneste trykte nummer af RÆSON og websitet, foruden et stort interview med fhv. udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen, der ikke tidligere har været offentliggjort.

KLIK HER FOR AT SE ÅBNINGSOPSLAGET I RÆSON+: