RØDDINGDØGNET: Er danskernes luksusliv forbi?

RØDDINGDØGNET: Er danskernes luksusliv forbi?

24.09.2012

.

I weekenden den 27.-28. oktober i år afholder RÆSON og Rødding Højskole RØDDINGDØGNET for første gang. Vi samler Danmarks fremtid blandt dem, der bliver studenter til sommer. Over 24 timer stiller vi dem over for en række udfordringer, som samfundets beslutningstagere ikke har evnet at løse. Temaet er fremtidens globale arbejdsmarked. Vi spørger: Er danskernes luksusliv forbi?

SÅDAN GØR VI
■ Lørdag bliver deltagerne udfordret af landets fremmeste debattører. Vi diskuterer de største problemer, Danmark står overfor, og finder konkrete løsninger.
■ Søndag diskuterer de kommende studenter løsningerne med Danmarks beslutningstagere.

PRAKTISK
■ Skolens elevråd står for at udvælge de to 3.g-elever, der skal repræsentere skolen. Elevrådet kan selv udpege skolens repræsentanter eller afholde en afstemning blandt alle skolens elever. Det er op til det enkelte elevråd.
■ Det koster 300 kroner + transport at deltage i RØDDINGDØGNET. Pengene dækker forplejning, forfriskninger og overnatning.
■ Tilmeldingsfrist: tirsdag den 23. oktober klokken 12.
■ Der er op til 100 pladser og tilmeldingen sker efter først til mølle-princippet.

TILMELDING: Tryk her

DE FIRE UDFORDRERE


Stine Bosse er dansk erhvervsleder. Hun har været koncernchef i TrygVesta og er i dag bestyrelsesformand i Flügger Danmark, Det Kongelige Teater, CONCITO, BØRNEfonden og Copenhagen Art Festival.


Thomas Blachman er jazzmusiker, komponist og producer. Han er dommer i X Factor, debattør og forfatter til bogen Det Kolossale Menneske.


Jakob Engel-Schmidt er direktør i Dansk Iværksætterforening, medlem af Venstres Hovedbestyrelse og cand.merc i International Business fra CBS


Clement Kjersgaard er RÆSONs udgiver og grundlægger. Han er tv-vært på Debatten og Hos Clement.

Det endelige program kommer snart.

Følg med på Facebook – vi opdaterer løbende.

Læs mere om Rødding Højskole