Folket og magten 2019: Er demokratiet truet?


48 timer med RÆSON på Rødding Højskole 15. – 17. marts.

Overalt i verden gør vælgerne oprør mod de etablerede partier. Men hvad bliver der sat i stedet? Og hvordan forandres det danske folkestyre i disse år? Over 48 timer samler vi igen magthavere, meningsdannere, eksperter og borgere til det årlige møde på Rødding Højskole, der naturligvis bliver præget af valgene til Folketinget og Europa-Parlamentet.

I denne forårsweekend kan du blandt andre møde:

  • Rasmus Nordqvist (AL) og Laura Lindahl (LA) i weekendens åbningsdebat
  • – Foredrag og spørgetime med Clement Kjersgaard: Er demokratiet i krise?
  • – Professor Uffe Østergaard m.fl. om Europas – og verdens – fremtid
  • Naser Khader (K) om demokratiets tilstand
  • – samt Marie Krarup (DF), Chris Bjerknæs (DF), Caroline Magdalene Maier (AL)Kaare Dybvad (S), Jan E. Jørgensen (V) og Henrik Dahl (LA)
  • – m.fl.

Flere navne tilføjes løbende.

Information om program, priser og tilmelding finder du på Rødding Højskoles hjemmeside.

OM RØDDING HØJSKOLE: Rødding Højskole – Danmarks første folkehøjskole, grundlagt i 1844  – er en moderne højskole, der bygger på Grundtvigs tanker om livs- og folkeoplysning. Hvert forår og efterår har de et langt kursus på hhv. 24, 18 og 13 uger med hovedfagene Politik, Journalistik, Litteratur, Tekstil, Musik og Design. Herudover har de et bredt udvalg af korte kurser indenfor bl.a. filosofi, sang, historie, natur, religion, tekstil og familiekurser.
Rødding Højskole er engageret i samfundsdebatten. Hvert år fejrer vi Grundlovsdag med et stort arrangement, ligesom vi deltager på Folkemødet på Bornholm med debat i Højskolernes Folkekøkken“. Se: roeddinghoejskole.dk